Máš zájem ?
Prvním pohledem si mě okouzlila,
jakmile jsi očima na mě zabrousila,
jsi nádherná a já mám zájem,
tak pojď sem a trochu nakrájem,
lásky pro nás dva.
Překrásné oči,
nádherná tvář,
jiskra přeskočí ?
či použít snář ?
Jedno jistě vím,
a to že tě miluju,
možná trochu sním,
když nás dva maluju.
Bez tebe budu nic,
to co se všude ztratí,
já potřebuju tě víc,
když se život krátí,
tak dej mi šanci.
Přečteno 399x
Tipy 6
Poslední tipující: Kopretinka:-), strašidýlko-střapatý, Boudicca, tato22
Komentáře (0)