No jo.. Připomnělo mi to něco - v jedné rodině tady je osm dětí, když jich už chodilo do školy asi tak pět, jedno dítko nedorazilo a omluva zněla - maminka mě zapomněla vzbudit..
06.08.2011 11:43:00 | TetaKazi
Jé Ty se máš.Tolik dětí je sice starost, ale především veliká radoSt!:)Je to žůžo dobrodrůžo:))
06.08.2011 11:43:00 | CULIKATÁ