Za ruku
Za ruku Tě držet
V noci nejenom spát
Na filmy se dívat
Pak dlouze milovat
Podlehnout touze
A tiše se smát
Do ticha šeptat
Že mám Tě moc rád
Ve dne spolu chodit
A nejenom být
Při pádu Tě chytit
A spolu i žít
U ohně sedět
Na kytaru hrát
V náruči Tě mít
A nechat čas vlát
To všechno a mnohem víc
To mohlo se stát
Kdybych dokázal Ti říct
Jak moc Tě mám rád
Do ohně se dívám
O Tobě sním
V noci když usínám
Vím že jsi s ním
A tak sbohem dávám
A chci být sám
Lásku umřít nechám
Tebe se vzdám
Za ruku Tě drží
A Ty můžeš se smát
Přát víc si lze stěží
Víc Ti nemůžu dát
Přečteno 495x
Tipy 10
Poslední tipující: Kopretinka:-), Mraveneček, Lucucu, tato22, labuť, hloubavá, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)