Poslední pomletá naděje
Ticho před bouří
zlověstně na nás číhá.
Každý zatouží.
A v srdci rýha
je důkazem jeho omylu,
za který zaplatí.
A ve vzteku pomelu
stéblo, jehož se zachytil.
Padá, padá do temnot,
padá do záhuby.
Spadl až do temných vod
zničen se vším všudy.
Přečteno 421x
Tipy 9
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Marcone, Špáďa, hloubavá, whiolet
Komentáře (3)
Komentujících (3)