Polibek
POLIBEK
Rty se střetnou v polibku,
v tom kouzelném požitku.
Blízkost, souznění,
všech Tvých smyslů mámení.
V té nesmírné blízkosti,
po boku milované bytosti.
Pouze s osobou, ke které něco cítíš tohle prožíváš,
kdykoli se ji do očí podíváš.
Když však vše jednou se ukončí,
milující rty se rozloučí.
Střetnou se možná v polibku novém,
avšak oproti tomu s tím koho miluješ nesmírně strohém.
Komentáře (0)