Časová smyčka
ČASOVÁ SMYČKA
Je to konec počátku?
Proč nejde vše pozpátku?
Krásné chvíle zpět vrátit,
v časové smyčce se ztratit.
Dokola prožívat určité chvíle,
nikdy nedojít do smutného cíle.
Toužím vrátit čas a být s Tebou,
v náruči Tvém chvět se něhou.
Tak nádherné chvíle neprožiji asi už,
je mi stále jako bych měla v srdci nůž.
Čepel bodá, srdce krvácí
a vzpomínky z mé hlavy se neztrácí.
Noci prázdné a chladné,
celá má bytost jen po Tobě práhne.
Cítit ve vlasech Tvůj dech,
Tvé polibky na svých rtech.
Kéž by tak šlo vytvořit časovou smyčku,
a dát tím sbohem prázdnému zítřku.
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, tato22
Komentáře (0)