To co si chtěl,to máš...
Anotace: Zrada se nedá prominout...promin.....
Smůla nalepená na dni,
růže nechaná na kameni.
Srdce rozpolcené bolestí,
vláda řvoucí krutostí.
Sníh zašpiněn krví mou,
že si táhl za jinou.
Můj osud už je předem jasný,
pomalu opadávám,
jak na podzim listí...
Komentáře (3)
Komentujících (3)