Trny
Podvodem to nekončí,
spíš naopak začíná...
Než poví to do očí,
ve váze je květina...
Značí vaše milování,
rudá růže kvetoucí...
I když její trny raní,
pláč schováváš za nocí...
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, tato22, whiolet
Komentáře (1)
Komentujících (1)