S Tebou jsem...

S Tebou jsem...

Anotace: Říká se, že rok 2011 je klíčový pro vztahy. Mně prozatím stačí tyhle páteční noci, kdy...

Sbírka: Máš v sobě tolik lásky...

*…mám trochu strach, že svět se rychle točí…,
to když se zahledím do tvých očí, -
připadám si jako ovíněná *

Vdechuješ vůni mých vlasů,
bez rozmyslů hádáš značku šampónu.

* …bez tebe bloudím realitou,
a jsem bezbranná. *

S absencí násilí mě nutíš k romantice,
hlavu tiskneš k mé,
když mám ucho na tvé hrudi a slyším srdce ti bít.

Za mými zády proplétáš své prsty s mými,
zbožňuju,
když převracíš se na bok obličejem k mému
a mumláš mi do rtů.
Chci zvěčnit tvá ramena,
když pnou se nade mnou
a já
bříškem prstů hladím tvá tetování.
Opovržlivě sleduješ levý prsteníček,
neokroužkovaný a
s nadšením dítěte vyprávíš o prstýnku pro něj.

* S Tebou jsem jiná.
V bezpečí, svá, rozněžnělá. *

A ty sázíš na můj špatný vkus,
při výběru
postelových známostí a posměšně ironizuješ
na adresu všech náplastníčků světa,
když škrábeš moje záda.

* S Tebou jsem jiná.
Extrovertní, stydlivá.
A taky trochu Tvá. *
Přečteno 725x
Tipy 22
Poslední tipující: Majda, Jana M., innominata, Veručka, Emmelia, Juan Francesco de Faro, Elisha, tato22, slnečnica, whiolet, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
líbí

Neřekla bych, že to byla nějaká práce.

19.09.2011 20:47:00 | nerozhodná holka v mezidobí bez majáku

líbí

teda že sis ale dala práci s něčím takovým, hm.D

17.09.2011 17:23:00 | tenflipskáj dysfunkt

líbí

Krásně popsaná skutečnost lásky...

17.08.2011 20:46:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel