Anotace: .............
život je hledání..duše úplně stejná jako ta tvoje na tebe taky někde čeká, tomu věř..krásná básnička..
19.08.2011 22:40:00 | Jiná
Moc hezké, tolik citu se v básni prolíná, krása.))
hledám ruce
které hřejí
hledám jejich objetí
objetí
jenž štěstí dá mi
než duše navždy odletí
11.08.2011 12:19:00 | carodejka
Jamesy... tak krásně napsané, s citem, duší, s upřímností, která vloudila by slzu do oka... a možno nejsi sám... kdo to takhle cití, kdo něco podobného prožívá...
Jsou lidé bez přítomnosti lásky, jsou lidé, jež myslí si, že lásku mají, ale opak je pravdou, jenom sní a nalhávají si... jsou lidé, kteří jsou jako ty...
10.08.2011 20:39:00 | NikitaNikaT.
Láska si brouzdá ulicí a někoho osloví tolikrát za život.. Někdo na to oslovení srdcem čeká roky.. Čekej a dívej se, přijde!
09.08.2011 14:10:00 | E.T.Jane
Říká se, kdo hledá, ten najde.Tak snad brzy ten svůj srdeční poklad nalezneš.Hodně štěstí:-)
09.08.2011 13:24:00 | CULIKATÁ