Doznání ....
Miloval jsem Tě
a poslal Tvé dlaně pryč
aby se nemusely dotýkat umírajícího těla
vrátil jsem se
zatím co Ty jsi odešla, když já začal znovu žít…
Jsem stále živý v nemrtvém těle
dál snílek
pro příliš krátké děje
jsem výkřik, pláč i touha, tmou nevyřčené věty
voda
do dávno vyschlé řeky
naposled k Tobě poběžím
přílivem, tichým pobřežím
k Tobě
k hořícím ústům
na Tvoji hruď
prosím
až budu mrtvý
tak mě vzbuď
stále jsem živý
jen s Tebou občas střídáme si těla
v šeru
…tak nahlas rozechvělá
S ránem zas tiše lžu Ti
silná je káva
z té hořko slané chuti
…
Odpusť mi
po Tobě kříž
jiná tu dýchá
...blíž
Přečteno 411x
Tipy 36
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, dream in emptiness, Maryje..., Jiří I.Zahradník, Kett, Emmelia, Kubino 2, Jana M., NikitaNikaT., Gabrielle, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)