Ledová královna
Chlad, sníh a led
z ní čiší,
hlavy kluků
z ní blázní……
Dlaň její
však rozevřená je
jen pro vyvoleného,
souzní….
Ona miluje,
milována je !
Nikdo nezaznamená
Svět poutní….
Povznesena,
však hlavu v oblacích nenosí
v očích jiných
je zvláštní…
To, že neprodá
obsah
svého srdce
je krásný….
Ta dívka s rampouchem v srdci….
Přečteno 398x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, M3rryMarta Valenová, Mraveneček, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)