Pěkné, opravdu dobře napsané dílko a myslím, že s jistou zamyšlenkovou hloubkou. ST!*** někdy by se člověk měl na chvílu zastavit... ondy alespoň ohlédnout, než se kvapem vydá vpřed...
btw. to mně připomnělo kohosi, kdo dříve jedná a pak svých činů lituje... Já mám ale sluní pěměť.
10.08.2011 17:41:00 | NikitaNikaT.
nespěchej z noci do svítání
jen bárku jemnou vytvoř z dlaní
a poddej tělo kolébání...:))
10.08.2011 13:31:00 | šuměnka