Anotace: ...jen pro jediný nádherný okamžik stojí žít....
Datum vložení je dost vzdálené současnosti:/
12.09.2012 16:33:43 | Lilien
Krásně vybarveno:-)).Tak Ti přeji, ať máš takových okamžiků v životě co nejvíce:-))
10.08.2011 21:39:00 | CULIKATÁ
ano..pro ty nádherné okamžiky stojí opravdu žít! Hezky napsané ST!
10.08.2011 20:04:00 | xoxoxo
Kiwu, jenom mlčky a ráda znovu Tvé dílko pročítám, v myšlenkách občas náhlednu zpět, sem tam do přítomnosti, možno trošku budoucnosti...
Ráda pročítám Tvé řádky, které mají v sobě víc, než by jeden mohl myslet a děkuju za to suprové počtení, za jistou hloubku. ST!*** jen pouhé mohu dát.
10.08.2011 17:38:00 | NikitaNikaT.