že ta láska tolik bolí
Že ta láska tolik bolí?
Víc jak rána holí.
Bolí uvnitř, dlouho
I pro myšlenku pouhou.
Bolí, nevíš kde srdce máš
Bolí, jenom smutně vzpomínáš.
Že ta láska tolik bolí?
Pověz, co srdce moje zhojí?
Snad ta slova
Která jsou tak známa
Ta dvě kouzelná slova,
Které chceš slyšet zas a znova.
Tak proč ta slova nepovíš?
Už mě neznáš, nemluvíš.
Že ta láska tolik bolí?
Přečteno 483x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Liška76, tato22
Komentáře (3)
Komentujících (3)