Pražské blues
Anotace: už dávno a ted najednou tak aktuální...
Viděl jsi někdy
Prahu za tmy?
Je tichá jako ty
když víš, že usínám
Nevěřim na zázraky
nočních konverzací
ani na to že jednou
přijdeš a už neodejdeš
Jsme ve všem stejní
(dělá snad Bůh nás oba
přes kopírák?)
Praha je matkou mého srdce
a ty jsi její otrokář
Mohla bych být teatrální
a dělat, že se mě nic
netýká
že vše co píšu není
pravda
Nikdy se mi ale nepodaří
napsat báseň
takovou jako bych
chtěla
Přečteno 466x
Tipy 9
Poslední tipující: Robin Marnolli, nejsembásník, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, labuť, Kubino 2
Komentáře (2)
Komentujících (2)