Nahatá asociace
Anotace: nevím, jestli to vystihuje, co jsem měl na mysli
Jako bys voňavým plátkem růže byla,
A jen tak se mi z nebe na dlaň snesla.
Nekonečnou cestou, od které nemám plán,
Po které mohu, jak chci, bloudit sem a tam.
Třeba i ze studánky vyvěrajícím potůčkem,
Jehož zurčení mohu rozjásat malíčkem.
Či svůdně mnohobarevnou oslnivou duhou,
Klenoucí se nad dvojicí tvých prsou.
Nebo snad i bujnou nezkrotnou flórou,
Celou noc zavlažovanou milostnou rosou.
Prostě pokladem bez peněz a bez zlata,
Ale nejdražším, když jsi pro mě nahatá.
Přečteno 428x
Tipy 15
Poslední tipující: Kett, hatlapatla, Emmelia, la loba, James Libustka, jita.1965, Květka Š., E.T.Jane
Komentáře (3)
Komentujících (3)