Podoba lásky této
je krásným snem
co nádherou hýří,
jak letošní léto
rozmarem.
19.08.2011 20:09:00 | s.e.n
a ve snech romantických ženy, dívky, krásky
se objevují pod oblouky jako andělé
a třebas jsou to Múzy veselé
co do snění Ti všeptávají zkazky
však důležitost jejich metrem neměřená
a do bohatství pozemského nedaly by kůži
jsou přeludy to, co se hmotně druží
jsou cestou lásky od vzkvetlého pléna...
15.08.2011 08:29:00 | šuměnka
..tato slova jsou..
..dražší zlata..
..zdá se..
..tím že tě má..
..jak prosté..
..je přebohatá.....:-)))
11.08.2011 21:19:00 | isisleo
Hlavně že má zlaté srdce
a usměvavou líc
a že tebe jen miluje
netřeba už víc...
ST.
11.08.2011 11:25:00 | Květka Š.
Tvým veršům opět vzdávám dík,
hladí mou duši, cit do srdce mi vnik...
11.08.2011 10:10:00 | nejsembásník