Přání
Anotace: Horečka páteční noci, napsáno v afektu.
A ona si přála
létat jako pták
a nechápala, že nemůže
A ona si přála
být úžasnou
jenom pro onoho muže
A ona si přála
obejmutí,
které nedostala
A ona si přála
vzdát se lásky,
ale milovat nepřestala
A ona si přála
vědět,
kdo doopravdy je
A ona si přála
jít
rovnou do Ráje...
Přečteno 513x
Tipy 7
Poslední tipující: Marille, Denael, Samanta, E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)