V tom čínském bistru
Jiskřičky zájmu
ve tvých očích..
Koukáš se na mne,
abys mne očíh!
Jídlo nám nesou,
cinkot a rozhovory kolem..
Bušení srdce
a slabost kolen.
V tom čínském bistru..
Každý tvůj pohled
nalévá do žil
adrenalin!
Chvění žaludku
a na rtech,
ve svůdném lesku,
cítím chuť malin.
Chvějivý tanec
zmatených očních řas..
Vychutnávám si tvůj
důvěrně známý hlas.
V tom čínském bistru
kéž jsme spolu zas!
Komentáře (3)
Komentujících (3)