No jo, láska. Někdy si říkám "kéž by nebyla," ale pak si uvědomím, že právě díky ní není život tak nudný, fádní a každý se má vždy čemu přiučit, ikdyž to bolí a v křiku rveme si vlasy z hlavy.
14.08.2011 01:51:00 | Rhiana E. Nebresk
ty přirovnání ach snažím se , aby to dostalo i mě když to po sobě čtu třeba za měsíc a už si moc nepamatuji očem co je :))
Já vím láska, věčné dilema nás všech...
12.08.2011 07:46:00 | whiolet
týýýýý voééééé,kde ty na ty metafory a přirovnání chodíš,to mi je záhadou...la loba má pravdu,páč je život tak dlouhej,že se láska-svině zase a opakovaně objeví(láska mezi ženou a mužem samozřejmě),no a pak ten kolotoč rostočíme znova a znova furt dokola....ty štasná manželství,která trvají 40 let ty už snad ani neexistujou,to už je rarita,ted sou v modě rozchody a rozvody.
11.08.2011 21:42:00 | ECHO PARAZIT