Špatná předpověď počasí
Anotace: někdy to prostě nevyjde
V zámku tě čekám z vlnitého plechu,
Na zastávce autobusu u křižovatky,
Oblačný bubeník se usadil na střechu,
A v nudném rytmu tříská kapkami.
Zcela zatažená v dáli opona krajiny,
Zavěšená na provazcích cárů deště,
Splývá jako oběšenec ze šedivé oblohy,
A působí tak neuvěřitelně strašně.
Počasí nevychází podle předpovědi,
Místo sluníčka je moje duše prázdná,
Všechno je to jak v temném podsvětí,
Podobně, jako dopadla naše láska.
Snad stihneš spoj mého očekávání,
A vyrazíme spolu někam za teplem,
A nikdy už nedáme na předpovědi,
Potom třeba svoji lásku zase zvládnem.
Přečteno 435x
Tipy 23
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Azure angel, Poučený fracek, Live to fight, jita.1965, hašlerka, NikitaNikaT., labuť, Alain, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)