Sůra
Anotace: Nepřešte si to ani olůvko ani vzpomínka.Vadí mi to.Pak by mě nic netrápilo.Takhle to zůstává vše na mně.
Jako stín,
rozprostřen v dál,
mám já splín,
na srdce bych ti hrál.
Minulostí oděnná,
a já ti šeptal slůvka,
láska je proměnná,
na srdci mám olůvka.
Rozbij mou realitu,
bez slitování,
budu tě milovat do zkonání,
rozbij mou ulitu.
Komentáře (0)