Prožila jsem to samé, takže je tahle báseň tlumočníkem mého srdce. Vlastně to ještě tak nějak prožívám a jsem ve fázi "ztrácíš obrysy"...čas to zahojí...
16.08.2011 10:23:00 | Marsinka
Až jsem se zastyděl, že by ..., ale, přátelé, já jsem přeci s malým er! :o))
ST!
14.08.2011 17:54:00 | Zasr. romantik
Těžko se mi hledají slova, ať čtu dílko sebe víc dokola a znova... je to něco, co jsem zcela, řekla bych, do puntíku prožila, chvíle, jisté chvíle, jistého člověka... tak nějak jsme to cítili skorem oba... já asik víc. Pak přišlo ani ne tak odmítnutí, jako spíše uvědomění, že naše přátelství je natolik silné, že jsme se oba báli, kdybychom spolu chodili a něco pokazilo, že.. nikdy, už nikdy by to nebylo jako před tím... žádná láska, žádné přátelství... a je dobře, že je to tak, jak to je. Ano, je v mém srdci, je to můj nejlepší kamarád a su temu ráda, že to zůstalo, jak to zůstalo.... čas jde dál... vzpomínky jsou jizvičky navěky.
14.08.2011 16:53:00 | NikitaNikaT.