Anotace: z přátelství láska, z lásky pohádka...a nyní zbyla už jen zavřená kniha...a já ten konec nenapsala...
Evidentně máš bohatou slovní zásobu a nádherné obraty. Teď opět k rytmu. V první sloce v prvním verši ti nadbývá slabika, doporučuji vyřadit slovo "jak", dále 2sloka 4 verš nadbývají dvě slabiky, vyřadit slovo "který". Dále ještě ve 4 sloce ve 4 verši nadbývá opět jedna slabika doporučuji použít místo slova "která" slůvko "jež". Tohle je jen doporučení, vše to jde přestavět i jinak,ale to je jen na tobě.
13.02.2006 13:02:00 | Krtica
Některé knihy nikdy neotevřeme...
některé otevřeme a nepřečteme...
jiné otevřeme, přečteme a zavřeme...
a některé... některé čteme celý život...
11.02.2006 13:37:00 | Manik