Přeludy nocí
Anotace: jedna z výšky... pár let zpátky. Ale některá trápení se prostě cyklicky asi vrací. Není to žádná pecka, ale je to ze mě.
Sbírka:
Proč slunce nezáří věčně...
Když v noci je tma
a já v postel ulehám,
oči své ke stropu obracím.
Vzpomínám na to,
co mělo být jinak,
v duchu se k tobě navracím.
Tvář tvoji nádhernou
s úsměvem jemným,
vidím já právě teď v myšlenkách.
Pohled, co spálí,
dotek, jenž hojí,
já chovám si ve svých vzpomínkách.
Nechci jen ležet
s přízrakem svým,
chtěl bych teď běžet
vstříc pažím tvým.
Zbavit se můr,
co nedají spát.
Hladit tvé vlasy
a spolu se smát.
Roky již minuly,
do hlubin odpluly,
ledy v tvém srdci
však stále nehnuly.
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)