Čierna..
Slnku som priniesol kyticu ruží
začala horieť
červeným plameňom ako keď túži
srdce ochorieť
nehou k tej jedinej hviezde na nebi
belasom za dňa
predo mnou nikto to neskúsil - že by?
túžba záhadná
lomcuje mnou, pery chvejú sa nemé
posledný z kvetov
ostal mi v ruke tlieť, spolu zhasneme
prečo? nuž preto
Slnku som priniesol náručie ruží
- zuholnatelo
k jednej som prihorel, tiež sa ma drží
telo na telo
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lota
Komentáře (0)