V náruči
Dám Ti dýchat vůni mou
z křišťálového flakónu
Na rty kreslím konturou
zbuď se z mého snu...
Z černých řas hustě prší
když zatáhne se nebe
Milování v kapkách deště
...studí a zebe...
Potají Tě vyzvu k boji
nabídnu Ti "fer play"
Až budeme oba mokří
tak hřej mě!...
V náruči...
Přečteno 615x
Tipy 39
Poslední tipující: casla, Stoneman, hatlapatla, Jiná, Niky88, vánek, CULIKATÁ, labuť, danav, Nola77, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)