Odletěli andělé
Odletěli
andělé sněhobílých dnů
odletěli
jen závan jejich křídel
dech na skle
zamrzá a slábne
odletěli
a s nimi záře v dětských očích
odletěli
a jsme tu sami
dny se táhnou prázdnotou
vrátí se?
slzy kanou
když bílá křídla mizí v dál
andělé
něhou opředené bytosti
andělé
nesoucí lásku v záři své
vraťte se jednou
jednoho dne
Odletěli
andělé srdcí tlukoucích
odlétli
a po nich jen ticho prázdna
byli jsme šťastní
když usmáli se na nás
Teď usměv tuhne na rtech
popraskaných, bez krve
odletěli
a neohlédli se zpět
andělé
planoucí naděje každého z nás
duše jsou děravé
a ani sníh nezakryje strach
v tělech černě rozpínající se
andělé
vraťte se jednou
jednoho dne
Komentáře (0)