Až na konec světa
a možná kapku blíž.
Až na konec světa
shodit lidskou tíž...
Moc pěkné, opravdu!
16.08.2011 20:59:00 | hloubavá
jedna z Tvých nejlepších básní!!
nějak Ti to věřím - a to se málo stává
já nemám ráda medy, však tohle dobrá káva
...a úplně to vidím, když se zkusím zasnít...
:))
16.08.2011 12:54:00 | šuměnka