Anotace: ...je tajemný svět slz ... poznamenal Standa Forst v kapli kláštera Želiv. Asi měsíc to ve mě leželo a takto se rozleželo.
Když po tvářích mu slza stéká
koukni se dovnitř, do člověka
Kde bolest z ticha pramení
17.08.2011 09:58:00 | labuť
Je až k neuvěření jak hodně lze popsat tak málo slovy! Dávám ST!
16.08.2011 21:59:00 | Poučený fracek
Rado, ta je nadherna...
v srdecni krajine je zdroj Te bolesti, slzy jsou potokem, rekou i morem duse, jen tak klidne tecou, nebo se vali a pleni, to kdyz zpivaji o jinem nez ...o stesti...
16.08.2011 19:23:00 | Bambulka