Podvrším ve větru
Podvrším kráčíme proti větru
kde mluví bory
nehledáme slova nehledaná
jen mlčíme do kopce
travou hadi plují
a srdce v bezpečí
tak prudce náhlém
kdy bláznivý závan
sklene nás
příliš malé
na velkou lásku
v doteky jež rozumí si
i v té hloubce.
Slyšíme dech
o společných nocích
kde tichem tetelí se vzduch.
Přečteno 479x
Tipy 12
Poslední tipující: Kyška, zelená víla, tato22, James Libustka, whiolet, labuť, CULIKATÁ, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)