Snoubení
'
Až spolu projdeme barevnou duhou,
budu Tvým vládcem, budu Tvým sluhou,
až spolu projdeme spektrem čar,
leskem pout láska nám zavoní.
Jsme plni ohně, plni jsme síly,
naše touhy v jednu teď se slily,
v úžasu cítím něhu Tvých rtů
a omamnou vůni jabloní.
Máš horký dech a ňadra dmoucí,
jen vesmírný prostor vševědoucí
zná sílu vášně a neústupnost
stisku našich dlaní.
Máš horký dech a ňadra bílá,
jsi zářivá hvězda všehomíra;
dál odolávat nemohu Tvým přitažlivým silám
a otáčím se za ní.
.
Přečteno 621x
Tipy 35
Poslední tipující: jitka.svobodova, Maryje..., modrá..., Holis, jita.1965, Kars, hloubavá, Kubino 2, hašlerka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)