Mám rád
Mám rád když prší
a děti jdou spát
když otázky tuší
na co se ptát
mám rád když slunce hřeje
a všechno dozrává
když chvíle nám přeje
a lásce nahrává
mám rád ranní spěch
i večerní únavu
a sdílím radost těch
jež přináší zábavu
ale hlavně mám rád lásku tvojí
když stáváš se dvojí
trochu mou a trochu svojí
Přečteno 617x
Tipy 17
Poslední tipující: Dreamy, roztoč_v_mé_hlavě, Robin Marnolli, Elisha, Lucucu, strašidýlko-střapatý, labuť, Kubino 2, Bernadette, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)