Hypoglykémie duše
Anotace: Zmatek, co sladké odplaví
Sbírka:
Smutky mé
Z Ortelu stoupá pára
zmrzlých dnů
a tvoří vykřičník z otazníku mraků
narovnalých.
Opět jsem vstoupil
do kaše
zrozených nových snů
do zmatků tajů alchymistů
kteří na konci mi seberou
kámen mudrců
když roztaje se
stopa zřetelná
výdechem slunce
které oslní.
Pak znovu ozdobí
kříže rozcestí
v místech
kde lišky dají
dobrou noc.
Komentáře (4)
Komentujících (4)