Slza na řasách
Anotace: obvinění,které tolik bolí
Na řasách slzička třpytí se,
proč jen muj svět hroutí se...
Tvé obvinění tak bolí...
a rány se pak těžko hojí.
Jsem jen bytustka jiná,
ta,
co ti dává jistotu svého klína.
Spletl jsi si me s jinyma
miláčku muj
a mé srdce pláče
světe muj.
Na řasách slzička leskne se,
co nám tahle přetěžká chvíle
odnese.........................
Přečteno 647x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet
Komentáře (1)
Komentujících (1)