Tobě
Anotace: Básnička o tom, jak důležité je milovat a být milován.
Zkouším být hvězdářem,
zkouším být letcem,
nejlépe jde mi však,
co umím srdcem.
Zpívám a maluji,
pro radost sobě,
nejvíc však duše má,
touží po Tobě.
Světlušky k večeru,
na cestu svítí,
prvně teď Tobě jen,
dávám své bytí.
Končí čas bádání,
našla jsem Tebe,
nemusíš dávat mi,
jen modré z nebe.
Starosti pálí
a roky plynou,
krásné je slyšet,
že nechtěl bys jinou.
Miluji Tě
Přečteno 576x
Tipy 13
Poslední tipující: tato22, nikoolkaaa, hašlerka, CULIKATÁ, labuť, hloubavá, E.T.Jane, James Libustka
Komentáře (4)
Komentujících (4)