Léto je dávno za náma...
Slunce nechalo dozrát klasy,
Dalo barvu nejednomu plodu.
Rozpletlo z copu mé vlasy,
Ohřálo v rybníce vodu.
Opálilo bez života tvář
A nechalo na ní úsměv rozkvést.
S přicházejícím podzimem slábne zář,
Vítr má krutou sílu vše odnést.
A ty nebojuješ a to bolí,
Plané sliby nemají už šanci růst,
Důvěra je jako skála, co se drolí,
Nechci slyšet více lží z tvých úst.
Neumím milovat a nevěřit,
Nechci doufat, a pak být zklamaná.
Přichází čas se rozloučit,
Léto je dávno za náma.
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, James Libustka
Komentáře (0)