Půjč mi 2
Půjči mi své kapsy
a já naplním je vzpomínkami.
Půjč mi svůj čas
a já naplním ho myšlenkami.
Půjč mi svůj talisman
a já budu ho opatrovat.
Půjč mi kus sebe
a já budu Tě ochraňovat.
Půjč mi svou mysl
a já naplním ji přesladce.
Půjč mi své jméno
a já vyryji si ho do srdce.
...Půjč mi své ticho
a já dám Ti to moje...
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, hašlerka, jitka.svobodova, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)