Chci
Anotace: ...být vším, po čem toužíš
chci být tvá první myšlenka
po ránu
chci být klobouk, co spadne ti
v průvanu
chci být víla, co zjeví se ti
v mlžném oparu
chci být vítr, co čechrá ti vlasy
chci být tvoje možná
chci být tvoje asi
chci být tvůj verš
chci být tečka na konci tvých vět
chci být tvůj celý a jediný svět
Přečteno 535x
Tipy 11
Poslední tipující: josuatree, CULIKATÁ, Jiná, labuť, Petbab, tato22, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)