Kolik slz se vejde do polštáře
Anotace: ...pocity jedné naší společné chvíle...báseň asi týden stará, když mi nešel komp..
Máš hlavu v mé náruči,
cítím Tvé srdce, jak skučí
a zběsile tluče,
napořád chci chránit
Tvé nitro duše
a nikdy nedovolím,
aby Tě někdo zranil,
o tom, co všechno pro mě jsi
nemáš ani zdání,
napořád chci hladit
Tvé vlasy a nebesa lící,
denně se nořit
do vln zelené laguny,
rozprášit písečné duny
a rozehrát svit na měsíci,
svůj smích nechat s Tvým znít
a skládat spolu symfonii,
napořád chci Tě mít,
tak ráda z rtů Tvých piji,
napořád chci chránit Tvou duši,
i když občas nejsme suší
a máme zvlhlé tváře,
neplakej prosím,
nebudeme přemýšlet nad tím,
kolik slz se vejde do polštáře,
život je přec krátký a nádherný,
ač někdy se nám zdá strohý,
tak už neplakej prosím,
miluji Tě tolik,
kolik jen hvězd se schová do oblohy…
Přečteno 473x
Tipy 28
Poslední tipující: zenge, šuměnka, strašidýlko-střapatý, Petbab, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, nejsembásník, hašlerka, Tomáš Přidal, Madanik, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)