Pozvánka
Pozvánka
Zvu Tě ke mně, zvu Tě domů,
ptáš se kam jít, ptáš se ke komu?
Cestu znáš, jen zavři oči a jdi,
musíš přijít včas, jen se neopozdi.
Neptej se na jméno, pozvánku máš v obálce,
v obálce růžové, jenž leží Ti ve schránce.
Poddej se touze, jenž Tě pohání,
tak seber všechnu odvahu a přijmi mé pozvání...
Komentáře (0)