Anotace: další zamyšlení nad jednou naší společnou chvílí..možná že někdo znáte..opět báseň asi týden stará, když nešel komp..
já v tento vztah věřím. ty tři roky už nějak překonáme a pak už budeme spolu každý den. budu se snažit, ať to jsou tři roky a ne osm. taky mi chybíš...společné usínání a probouzení...a všechny ostatní věci co děláme společně. taky odpočítávám dny, a minuty než se uvidíme. zprvu jsem byl hodně smutný, z téhle básně. pak jsem si ale uvědomil, že tento vztah je dost silný, aby to ustál, a v to věříme oba dva a snažíme se spolu být co nejdéle a společné chvíle si užíváme. vztah je tak silný, stejně jak nejslabší je jeden z dvojce.
24.08.2011 16:15:00 | JohnyD.
Tvému dílku zcela rozumím... ale... malíčké to "ALE" dává sílu jít dál, držet se doufat. Kdysi jsem prožila něco podobného... dlouhé čekání. Ne, nelituju teho, to určitě ne, ale nakonec... jsme zůstali jenom přátelé.
23.08.2011 12:19:00 | NikitaNikaT.