Prosba o (ne)návrat

Prosba o (ne)návrat

Anotace: ..

Sbírka: Okvětí melancholie

Srdce zaklíněné v zápraží.Brek.Pocit viny-těžké závaží.Vztek.)

Potupně o tvůj návrat prosit,
bezhlavá snaha vrátit to zpět.
Slibovat, že na rukou budu tě nosit,
jen mi dovol to smět.

K nebesům budem opět létat.
Pamatuješ, jako tehdy před časem?
Konečky vlasů prsty splétat
A nespoutaně opájet se úžasem.
Autor Dullsinea, 23.08.2011
Přečteno 523x
Tipy 10
Poslední tipující: Iwetta, Kirké, Skalsky Pavel, hašlerka, Petbab, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Vystihující,krásné!

23.08.2011 13:10:00 | Kirké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí