Anotace: poštípaná, ale šťastná :)
Podle mě to není básnička. Ale i tak se mi líbí, hrozně moc. Sice nerozumím velké poezii, kde nejsou rýmy a tak, ale tohle... Přesně to, co popisuješ jsou ony chvíle, ty pikosekundy, na které člověk vzpomíná i po letech. Moc pěkně napsané, procítěné.
24.08.2011 20:34:00 | Alex Ardes