Anotace: I láska, která trvá jen pouhý okamžik, může být opravdová a stejně tak vroucí i bolestná jako ta, která trvá věčně. Pořád je to ta samá láska....
...silná báseň...jdu to rozdejchat do hostince ke dvoum potažmo více deci:-)))
28.08.2011 08:56:00 | la loba
ale ne to je v pořádku :) ja na ty i/y na konci totiž zapomínám a házím to tam jak prase zatáčku :O) díky
23.08.2011 21:18:00 | whiolet
Obsah OK líbí jen si mi je to s prožitkem... prosím oprav překlepy či chybičky bije to do očí ... provoněly, rozutekly, vykřičely...
23.08.2011 21:08:00 | o5ja