Púštna..
Anotace: .. ruža (Adenium obesum)
Si púštna ruža
rozumieš vetru
ktorý vysúša
paletu pestrú
hýrivých farieb
v oázach s vodou
rozptýli z pahrieb
dym za slobodou
cez púštne piesky
presýpa duny
vidíš tých z lásky
horstiev presuny?
len Tebe kvôli
aby si kvitla
v piesku dopoly
- motýlie krídla
nepoznáš ani
v lupeňoch skrývaš
cit nepoznaný
vetru zakývaš
žiarivých kvetov
záplavou v púšti
tam rozprestretou
kde.. vietor šuští
Přečteno 308x
Tipy 18
Poslední tipující: nikoolkaaa, NikitaNikaT., Emmelia, mademoiselle secret, PIPSQUEAK, Jiná, Mbonita, Juan Francesco de Faro, Elyona, Donne, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)