Chybíš mi...
Anotace: netřeba slova vše v básni psané
Sbírka:
Druhá šance
Dálka mě od Tebe dělí
Chybíš mi tak strašně moc
Čekám,a snažím se být bdělý
Probdím každou noc
Chybí mi tvůj pohled, tvá slova
prostě bez Tebe tu scházím
každým dnem myslím zas a znova
jak alespoň do Tvých snů vcházím
Kdy jsme alespoň takhle spolu
Teď ale jsi za hranicemi mých možností
Jsem v nejvyšším bodě bolu
Bez Tebe se tu všude ticho rozhostí
Tak se mi vrať....
Přečteno 656x
Tipy 4
Poslední tipující: moller, CULIKATÁ, E.T.Jane, CRASH
Komentáře (1)
Komentujících (1)