Tíha
Ve snu si cestu hledají,
myšlenky, co se toulají.
V místnosti s názvem "nezvané",
v kumbálku duše - schované.
Myšlenky plaším na Tebe,
snažím se myslet na sebe.
I tak dál rostě v mě zklamání,
žes byl jen životní selhání.
Žaludek zvedá se z představy,
že tyhle myšlenky do hlavy,
tlačí se s jasným vědomím,
že vymazat roky neumím.
Kdy jsem se Tebou mýlila.
To ztráta svobody tížila ..
naději bez šance.
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: seh, CULIKATÁ, Donne, CRASH
Komentáře (1)
Komentujících (1)