Anotace: Vlastně se občas v té skleničce reality topím. Však pravda je vždy u dna.
vázanost mi přijde u této básně spíše na škodu. volný verš by myslím vyzněl lépe...nicméně mi to přijde fajn.
13.04.2014 21:23:28 | Robin Marnolli
kéžby byla tak silná a dokázala to sama .. Spíš stále čeká na někoho, kdo jí pomůže se odlepit od dna... :-)
29.08.2011 19:00:00 | slečna Eva